عضویت دکتر مجید میراب بالو عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی در شورای علمی ویراستاران آسیایی (ACSE)

عضويت دکتر مجيد ميراب بالو  عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي در شوراي علمي ويراستاران آسيايي (ACSE)

دکتر مجيد ميراب بالو، عضو هيأت علمي  دانشکده کشاورزي، به عضويت شوراي علمي ويراستاران آسيايي (ACSE) درآمد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،  دکتر مجيد ميراب بالو، عضو هيأت علمي گروه گياهپزشکي، که از سال 2011 تاکنون عضو هيات تحريريه مجلات Asian Journal of Agricultural Research، International Journal of Agricultural Research، Journal of Entomology، Research Journal of Forestry و Singapore Journal of Scientific Research بوده اند ،اخيراً بعنوان يکي از اعضاي (ACSE)، به مدت يکسال انتخاب شده اند.

شوراي علمي ويراستاران آسيايي ( (Asian Council of Science Editors - ACSE اولين و مهمترين سازمان آسيايي ويراستاري است، که هدف آن ايجاد يک پلت فرم متحد و فعال براي سردبيران و محققان آسيايي در جهت درک مشکلات مجلات علمي، کشف راه حلها به طور اختصاصي، بررسي چالش هاي آينده براي ارتقاء کيفيت علمي مجلات آسيايي و نشريات علمي مي باشد. ACSE با داشتن متخصصان توانمند در صنعت نشر علمي با برگزاري کارگاه ها و انجمن هاي علمي فعاليت مي کند.