قهرمانی تیم فوتسال دختران دانشگاه در مسابقات قهرمانی فوتسال دانشگاه های منطقه 5 کشور

قهرماني تيم فوتسال دختران دانشگاه در مسابقات قهرماني  فوتسال دانشگاه هاي منطقه 5 کشور

تيم فوتسال دختران دانشگاه در مسابقات قهرماني فوتسال دانشگاه هاي منطقه 5 کشور، که در دانشگاه لرستان برگزار شد، موفق به کسب عنوان قهرماني شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در مسابقات قهرماني فوتسال دانشگاههاي منطقه 5 کشور، که به ميزباني دانشگاه لرستان برگزار گرديد، تيم فوتسال دختران دانشگاه، متشکل از خانمها: سميرا نصير، سعيده نوريان، مريم خسروي، کوثر عنبري، سميه فيضي، سهيلا سانبلي، مهتاب کهنسال، زهرا رحيمي، سعيده غلامي، حديث بساط شير، معصومه فريد پور و سارا ساداتي، موفق به کسب عنوان قهرماني شد.

شايان ذکر است  خانم ايناس آراسته نژد و  خانم فاطمه مهدوي، عنوان مربي و  سرپست اين تيم را بر عهده داشتند.