قهرمانی تیم فوتسال دختران دانشگاه در مسابقات قهرمانی فوتسال دانشگاه های منطقه 5 کشور

تیم فوتسال دختران دانشگاه در مسابقات قهرمانی فوتسال دانشگاه های منطقه 5 کشور، که در دانشگاه لرستان برگزار شد، موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مسابقات قهرمانی فوتسال دانشگاههای منطقه 5 کشور، که به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار گردید، تیم فوتسال دختران دانشگاه، متشکل از خانمها: سمیرا نصیر، سعیده نوریان، مریم خسروی، کوثر عنبری، سمیه فیضی، سهیلا سانبلی، مهتاب کهنسال، زهرا رحیمی، سعیده غلامی، حدیث بساط شیر، معصومه فرید پور و سارا ساداتی، موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.

شایان ذکر است  خانم ایناس آراسته نژد و  خانم فاطمه مهدوی، عنوان مربی و  سرپست این تیم را بر عهده داشتند.