خانم صفورا جوکار دانشجوی دانشگاه بعنوان بازرس اتحادیه انجمن های علوم اجتماعی دانشجویان سراسر کشور انتخاب شد

خانم صفورا جوکار دانشجوي دانشگاه بعنوان بازرس اتحاديه انجمن هاي علوم اجتماعي دانشجويان سراسر کشور انتخاب شد

خانم صفورا جوکاردانشجوي  علوم اجتماعي دانشگاه، با اکثريت آراء بعنوان بازرس اتحاديه انجمن هاي علوم اجتماعي دانشجويان سراسر کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در سومين نشست سراسري اعضاي اتحاديه انجمن هاي علمي دانشجويي علوم اجتماعي سراسر کشور، که در تاريخ 18 ارديبهشت ماه، در دانشگاه تربيت مدرس برگزار گرديد، در جريان انتخابات اعضاي مرکزي اتحاديه، خانم صفورا جوکار دانشجوي کارشناسي علوم اجتماعي دانشگاه، با کسب اکثريت آراء بعنوان بازرس اتحاديه انتخاب شد.