نشست رئیس دانشگاه با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر چوار

نشست رئيس دانشگاه با شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر چوار

نشست رئيس دانشگاه با شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر چوار، در راستاي توسعه روابط دوجانبه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، نشست دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه با شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر چوار، صبح امروز در محل دفتر رئيس دانشگاه برگزار گرديد.

در اين نشست دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، ضمن خيرمقدم و ابراز خرسندي از حضور شهردار و رئيس و اعضاي شوراي اسلامي شهر چوار در دانشگاه، اظهار اميدواري کرد، که روابط سازنده و صميمانه دانشگاه ايلام و شهرداري چوار بيش از پيش توسعه يابد.

در اين نشست مهندس آقابابايي شهردار چوار و رئيس و اعضاي شوراي اسلامي شهر چوار به بيان نظرات خود پرداختند و بر توسعه همکاري هاي دوجانبه تأکيد کردند و خواستار همکاري و کمک دانشگاه ايلام در زمينه آموزش پرسنل شهرداري، تدوين برنامه راهبردي، توسعه طرح هاي عمراني و زيباسازي شهر چوار در قالب تدوين تفاهم نامه شدند.