برگزاری کارگاه های کنترل کاهش آسیب های اجتماعی در حوزه پیشگیری از اعتیاد

پیرو تفاهم نامه سه جانبه مابین وزارت عتف، وزارت کشور و ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ کارگاه­های آموزشی « کنترل کاهش آسیب های اجتماعی در حوزه پیشگیری از اعتیاد» ویژه دانشجویان همیار سلامت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کارگاه­ های آموزشی « کنترل کاهش آسیب های اجتماعی در حوزه پیشگیری از اعتیاد» ویژه دانشجویان همیار سلامت دانشگاه، با حضور دکتر عدالتی، معاون دانشجویی دانشگاه و دکتر امامی پور مدیر فرهنگی و اجتماعی روز پنج شنبه 97/1/23 در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در مراسم افتتاحیه این کارگاه ها، دکتر عدالتی، معاون دانشجویی، ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین، بر تلاش همگانی برای کنترل و کاهش آسیب­های اجتماعی تأکید کرد.

معاون دانشجویی دانشگاه، با اشاره به برنامه ریزی برای برگزاری این کارگاه های در سه سطح اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان گفت: در مرحله اول این دوره آموزشی در سه کارگاه برای دانشجویان همیار سلامت برنامه ریزی و در ادامه برای اعضای هیات علمی و کارکنان برگزار خواهد شد.

در این مراسم همچنین دکتر امامی پور، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، به بررسی بخشی از آسیب های اجتماعی در جامعه پرداخت و آموزش مهارت های زندگی را گامی موثر در کنترل کاهش آسیب ها دانست و تأکید کرد دانشگاهیان به عنوان پیش قراولان فرهنگی نقش بسزایی در فرهنگ سازی جامعه عاری از آسیب ها را دارند و این وظیفه دانشگاهیان را سنگینتر نموده است.

کارگاه اول با موضوع آموزشی معرفی انواع مواد و قرص های روانگران، شناخت عوامل خطر در اعتیاد و باورهای شایع و اشتباه در خصوص مواد و قرص های روانگردان، با حضور سرکار خانم میرحسینی کارشناس ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزارشد.

کارگاه دوم با موضوع آموزش مهارت های زندگی با تاکید بر خشن و جرأت مندی، با حضور آقای کردی از سازمان بهزیستی استان برگزار گردید.

کارگاه سوم با موضوع آموزش مهارت های ارتباطی و اجتماعی، با حضور خانم شهبازی از مشاورین برجسته استان برگزار گردید.

لازم به ذکر است بر اساس نظرسنجی صورت گرفته پس از دوره آموزشی، مباحث مطرح شده در کارگاه­های آموزشی مورد استقبال دانشجویان شرکت کننده قرار گرفت و حاضرین خواهان برگزاری این دوره در سطح دانشگاه بودند.