پایان مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 8 ورزش کشور

پايان مسابقات فوتسال دانشجويان پسر دانشگاه هاي منطقه 8 ورزش کشور

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، مسابقات فوتسال دانشجويان پسر دانشگاههاي منطقه 8 ورزش کشور که از 22 لغايت 23 اسفند 93 با شرکت تيم هاي دانشگاه هاي لرستان ، کرمانشاه، ملاير ،کردستان، همدان و ايلام در سالن شهداي دانشگاه ايلام برگزار شد به کار خود پايان داد.

آيين اختتاميه اين مسابقات با حضور آقاي دکتر علي اکبري، رياست محترم دانشگاه، حضرت حجت الاسلام والمسلمين هاشمي، معاون محترم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دبير محترم منطقه 8 ورزش وزارت علوم،تحقيقات و فناوري، اعضاء هيأت علمي، کارکنان و جمعي از دانشجويان برگزارشد.

بازي فينال بين تيم هاي دانشگاه ايلام و دانشگاه کرمانشاه با نتيجه 5 به 3 به نفع تيم دانشگاه کرمانشاه بازي ردهبندي بين تيم هاي لرستان و همدان با نتيجه 5 به 3 به نفع تيم دانشگاه همدان به پايان رسيد و در نهايت تيم دانشگاه رازي کرمانشاه مقام اول، تيم دانشگاه ايلام مقام دوم و تيم دانشگاه همدان مقام سوم مسابقات را به خود اختصاص دادند و کاپ قهرماني و مدال خود را از مسئولين دريافت نمودند.