اولین جلسه هماهنگی برگزاری مرحله دانشگاهی سی امین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان

اولين جلسه هماهنگي برگزاري مرحله دانشگاهي سي امين جشنواره سراسري قرآن کريم دانشجويان در تاريخ چهارشنبه 29/11/1393 در دفتر مدير فرهنگي دانشگاه برگزار شد.

اين جلسه که با حضور دبيران کانون نماز، مهدويت، هيئت حضرت علي اکبر ع، حجاب و عفاف، ادبي و هنرهاي تجسمي در دفتر دکتر ايدي مدير فرهنگي و اجتماعي برگزار شد.

دکتر ايدي با اشاره به اهميت برگزاري مسابقات قرآن گفت: مسابقات قرآني مي تواند در روحيه دانشجويان بسيار تاثيرگذار باشد پس بايد در شيوه برگزاري مسابقات تجديدنظر کرد تا بتوانيم دانشجويان را درگير برگزاري مسابقات قرآني کنيم.

مدير فرهنگي تصريح کرد: وظيفه همه فعالين فرهنگي اين است که روح و جسم خود را با قرآن عجين کنند تا در کارهاي فرهنگي بتوانند نقش تاثيرگذاري داشته باشند.

در ادامه کارشناس قرآني با اهميت برگزاري اين دوره از مسابقات قرآني به تبيين آئين نامه و شيوه نامه برگزاري سي امين دوره مسابقات قرآن کريم در مرحله دانشگاهي پرداخت و کارهاي جشنواره را در بين کانون ها تقسيم نمود.