افتتاحِ دفتر بررسی ایده‌ها، نظرات و انتقادات

افتتاحِ دفتر بررسي ايده‌ها، نظرات و انتقادات

به نام خداي مهربان

پاسخگويي، فضيلت است.

ما به دانشگاهِ مسئول و پاسخگو باور داريم.

افتتاحِ «دفتر بررسي ايده‌ها، نظرات و انتقادات»

قابل توجه اعضاي محترم هيأت علمي، کارکنان شريف و دانشجويان ارجمند دانشگاه ايلام

ما باور داريم که براي رشد و بهبود امور و دوري از اشتباه، راهي بهتر از گفتگو و مشارکت مسئولانه تک تک افراد دانشگاه وجود ندارد. پس خوشحاليم که به اطلاعتان برسانيم براي ترويج رسم نيکوي پاسخگويي و به نيتِ شنيدن مطالبات قانوني شما دريچه‌اي را گشوده‌ايم. اينک دعوت مي‌‌کنيم هرکس در جايگاه خود و با ابراز نظرات و ايده‌هايش ما را در يافتن مسيري بهتر براي حل مشکلات و مسائل ياري کند. شکي نيست که اين مسير را بايد باهم بپيماييم. ما به ايده‌ها و روش‌هاي برتر مي‌انديشيم و به «عقل جمعي» باور داريم؛ ما براي عملي کردن اين تصميم:

اطمينان مي‌دهيم که پس از دريافت هر نظر، ايده يا انتقادي، ابتدا آن را بررسي نماييم و نتيجه را حداکثر پس از يک هفته به اطلاع فرد ذينفع برسانيم.

اطمينان مي‌دهيم که ايده‌هاي نو، در درجه اول به صاحبش تعلّق دارد، پس امانت است نزد ما.

اطمينان مي‌دهيم که رازدار و امانتدارِ نظراتتان باشيم.

اطمينان مي‌دهيم از ايده‌هاي نو و سازنده اي که مشکلي را بگشايد، با دل و جان استقبال ‌کنيم و از ايده پرداز به طور شايسته تقدير نماييم.

دريچه ارسال ايده‌ ها، نظرات و انتقادات:

* براي اساتيد: prof.ilamuni@gmail.com

* براي کارکنان: staff.ilamuni@gmail.com