مراسم آغاز سال تحصیلی جدید در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه برگزار گردید.

مراسم آغاز سال تحصيلي جديد در جوار مزار شهداي گمنام دانشگاه برگزار گرديد.

مراسم ديده بوسي و تبريک سال جديد با حضور اعضاي محترم هيأت رئيسه دانشگاه، اساتيد و کارکنان در تاريخ 15/1/1393 راس ساعت 9 صبح در جوار مزار شهداي گمنام برگزار گرديد.

در ابتداي اين مراسم حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان با تبريک سال جديد به دانشگاهيان بر لزوم اجرايي کردن شعار سال يعني دولت و ملت، همدلي و همزباني تاکيد نمودند.

در ادامه دکتر علي اکبري رياست محترم دانشگاه ضمن تبريک عيد به اساتيد و کارکنان بر لزوم خدمت صادقانه و درخور براي پيشرفت و تعالي دانشگاه در سال جديد تاکيد نمود و نامگذاري سال را به نام"دولت و ملت، همدلي و همزباني" يک شعار عملي و هوشمندانه از جانب رهبر فرازنه انقلاب دانست و گفت: وظايف دانشگاهيان هم به عنوان دولت و هم به عنوان ملت براي محقق کردن اين شعار بسيار سنگين و راهبردي و راهگشاست.