اولین جلسه شورای دانشگاه با حضور دکتر علی اکبری سرپرست محترم دانشگاه

اولين جلسه شوراي دانشگاه با حضور دکتر علي اکبري سرپرست محترم دانشگاه

« به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام » صبح يکشنبه 5 بهمن ماه اولين جلسه شوراي دانشگاه با حضور دکتر علي اکبري سرپرست محترم دانشگاه ايلام در سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد، در ابتداي اين جلسه آقاي دکتر علي اکبري با تبريک ايام الله دهه مبارک فجر و تأکيد بر برگزاري با شکوه تر اين ايام از حضور تمامي اعضاء شوراي دانشگاه در اين جلسه تشکر نمود و از زحمات آقاي دکتر صحرايي سرپرست سابق اين دانشگاه به جهت تلاش و پي گيري هايي که جهت پيشبرد دانشگاه داشته اند تقدير و تشکر نموده و براي ايشان آرزوي موفقيت نمود.

آقاي دکتر علي اکبري سپس با تأکيد بر اينکه بدون همکاري و همراهي شما مديران و همکاران عزيزم نمي توان به اهداف عالي در دانشگاه رسيد از همه اعضاء شوراي دانشگاه خواست تا با هم فکري و تلاش مستمر، ايشان را در رسيدن به جايگاهي که در شأن دانشگاه است مساعدت نمايند.

در ادامه اين نشست اعضاء شوراي دانشگاه با تبريک به دکتر علي اکبري براي ايشان آرزوي موفقيت نمودند و نقطه نظرات خود را بيان داشتند.