وزیر علوم : ایجاد مرکز تحقیقات بین المللی فناوریهای نوین پزشکی در کاربردی شدن علوم پایه زیستی موثر است

وزير علوم : ايجاد مرکز تحقيقات بين المللي فناوريهاي نوين پزشکي در کاربردي شدن علوم پايه زيستي موثر است

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » آقاي دکتر محمد فرهادي  در مراسم امضاي تفاهم نامه ايجاد مرکز تحقيقات بين المللي فناوريهاي نوين پزشکي پروفسور مجيد سميعي در ايران گفت : مراکز مختلف پژوهشي  وابسته  وزارت علوم نظير سازمان پژوهش هاي علمي صنعتي ايران ، پژوهشگاه مهندسي  ژنتيک و زيست فناوري و پژوهشگاه شيمي و مهندسي شيمي در همکاري با مرکز تحقيقات بين المللي فناوريهاي نوين پزشکي پرو فسور مجيدسميعي در کاربردي شدن علوم و ارتقاي سلامت  جسمي و رواني جامعه نقش مهمي خواهند کرد.

وي افزود: امروز درهم آميختگي علوم و همکاري هاي ميان رشته اي  در همه حوزه ها  از جمله حوزه سلامت و پزشکي بيشتر شده و  از فناوري و تجهيزات نوين استفاده بيشتري مي شود.

دکتر فرهادي گفت : گسترش روز افزون پيوند و تعويض  اندام هاي مختلف بدن ، استفاده از روش هاي نوين سلولي مولکولي ،اصلاح ژن ها  و مهندسي بافت نشان مي دهد  در کنار پزشکي سنتي، روز به روز سهم پزشکي مدرن  در حوزه سلامت بيشتر مي شود.

وي ابراز اميدواري کرد : ايجاد مرکز تحقيقات بين المللي فناوريهاي نوين پزشکي پروفسور سمعيعي  بتواند نقش مهمي  در همکاري بين علوم مختلف ، توسعه رشته هاي ميان رشته اي ، کاربردي شدن دانش و تربيت متخصصان تراز اول در سطح جهاني ايفا کند.