موفقیت دکترصیدی عضومحترم هیات علمی دانشکده کشاورزی دراخذ مجوز شرکت انوشه اسانس خاورمیانه درپارک علم .وفناوری ایلام

« به گزارش خبرنگار روابط عمومي » در جلسه  بررسي صلاحيت واحدهاي فناوري و شرکت ها جهت استقرار در پارک علم و فناوري ايلام که با حضور سرپرست و ارزيابان پارک علم و فناوري، آقاي دکتر عسگري معاون برنامه ريزي و اشتغال استانداري، داوران تخصصي در زمينه هاي  کشاورزي، مالي، مديريتي و حقوقي برگزار گرديد ، جناب آقاي دکتر صيدي عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي به نمايندگي از شرکت ونوشه اسانس ضمن مطرح نمودن طرح و ايده شرکت، به سوالات مطرح شده از سوي داوران پاسخ دادند و در ارزيابي هاي به عمل آمده توسط داوران تأييديه استقرار در پارک علم و فناوري را اخذ نمودند.

گفتني است شرکت ونوشه اسانس خاورميانه به تازگي در کميته ارزيابي شرکت ها و مؤسسات دانش بنيان مورد ارزيابي قرار گرفته و تأييديه اوليه را به عنوان شرکت دانش بنيان نوپا اخذ نموده است.