پذیرای مشارکت اساتید ، کارکنان و دانشجویان در امر خدمات رسانی به زوار اباعبدالله الحسین (ع) هستیم

پذيراي مشارکت اساتيد ، کارکنان و دانشجويان در امر خدمات رساني به زوار اباعبدالله الحسين (ع) هستيم

آقاي دکتر محمدرضا شيرخاني، معاون محترم فرهنگي واجتماعي دانشگاه ايلام در گفتگويي با خبرنگار روابط عمومي بيان داشت: با عنايت به اينکه معاونت فرهنگي واجتماعي دانشگاه ايلام به مناسبت ايام اربعين حسيني و خدمت به زائرين سيد و سالار شهيدان اقدام به برپايي ايستگاه فرهنگي و صلواتي در پايانه مرزي مهران نموده است، پذيراي مشارکت اساتيد ، کارکنان و دانشجويان در امر خدمات رساني به زوار اباعبدالله الحسين (ع) است. علاقمندان به حضور در ايستگاه يا ارائه کمک هاي نقدي و نذورات خود به حوزه معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه مراجعه نمايند.

شايان ذکر است اين ايستگاه صلواتي به مدت 10 شبانه روز در پايانه مرزي مهران فعال است و در صورت نياز، دانشگاه ايلام آمادگي لازم  براي افزايش مدت فعاليت آن تا بعد از اربعين حسيني را اعلام ميدارد.