معاون دانشجویی دانشگاه ایلام در ایسنا

معاون دانشجويي دانشگاه ايلام در ايسنا

معاون دانشجويي دانشگاه ايلام گفت: شوراي صنفي دانشگاه که سال‌هاي گذشته منحل شده است در آغاز سال تحصيلي آينده تشکيل خواهد شد.

دکتر «عبدالعلي کرمشاهي» با حضور در دفتر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه ايلام، اظهار کرد: هم‌اکنون 10 خوابگاه دانشجويي پذيراي 1 هزار و 850 نفر دانشجوي روزانه و 300 نفر دانشجوي شبانه‌‌ي دانشگاه است.

وي با بيان اينکه معاونت دانشجويي دانشگاه بر وضعيت خوابگاه‌ها نظارت کامل دارد و هيچ خوابگاهي بدون سرپرست نيست، تصريح کرد: مشکلات احتمالي خوابگاه‌ها بلافاصله توسط سرپرستان منتقل مي‌شود.

معاون دانشجويي دانشگاه ايلام برگزاري مسابقات ورزشي بين خوابگاهي با تکيه بر ورزش‌هاي بومي محلي، مسابقه آشپزي و برگزاري جشن دانشجويي با اجراي خود دانشجويان را از جمله برنامه‌هاي هفته خوابگاه‌ها در دانشگاه ايلام عنوان کرد.

کرمشاهي نقش مرکز مشاوره در آموزش مهارت‌هاي زندگي به دانشجويان خوابگاهي را مهم عنوان و تصريح کرد: از مشاوران متخصص استان براي مشورت دادن به دانشجويان در مشکلات احتمالي بهره‌گيري مي‌شود.

وي ادامه داد: دانشجوياني که نياز به مشاوره داشته باشند توسط سرپرستان شناسايي و به مرکزمشاوره معرفي و در صورت نتيجه بخش نبودن به مراکز تخصصي‌تر معرفي مي‌شوند.

معاون دانشجويي دانشگاه ايلام تربيت‌بدني را بخش مهم ديگر زيرمجموعه‌ي اين معاونت عنوان و تصريح کرد: در فعاليت‌هاي ورزشي علاوه بر بخشنامه‌ها به ورزش‌هاي بومي- محلي توجه مي‌شود.

کرمشاهي در پاسخ به اين سوال که چرا دانشگاه ايلام شوراي صنفي دانشجويان ندارد؟ اظهار کرد: شوراي صنفي دانشگاه 5 سال گذشته منحل شد و سال قبل در صدد تشکيل آن بوديم که بر اساس بخشنامه منتظر بخشنامه جديد مانديم که هنوز ابلاغ نشده است اما در سال تحصيلي آينده حتما اين شورا تشکيل خواهد شد.

وي با بيان اينکه در اين مدت شوراهاي خوابگاهي مطالبات صنفي داننشجويان را پيگيري مي‌کنند، تصريح کرد: هم‌اکنون نمايندگان دانشجويان بر طبخ غذا نظارت دارند.