کارگاه تخصصی آموزش بهره وری در تعاونی های عشایری در دانشگاه برگزار گردید

کارگاه تخصصي آموزش بهره وري در تعاوني هاي عشايري در دانشگاه برگزار گرديد

کارگاه تخصصي آموزش بهره وري در تعاوني ­هاي عشايري با حضور 60 نفر از مديران عامل اتحاديه تعاوني هاي امور عشايري استان هاي خوزستان، چهارمحل و بختياري، اصفهان و ايلام در دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، مديريت برنامه، بودجه و تحول اداري و بهره وري در سال 1397 اقدام به برگزاري پنج دوره کارگاه آمو.زشي براي ادارات و سازمان هاي استان نموده است و در اين راستا کارگاه تخصصي آموزش بهره وري در تعاوني­ هاي عشايري با حضور دکتر سلاورزي، سرپرست مديريت برنامه، بودجه، تحول و بهره وري دانشگاه و 60 نفر از مديران عامل اتحاديه تعاوني هاي امور عشايري استان هاي خوزستان، چهارمحل و بختياري، اصفهان و ايلام رزهاي سه شنبه و چهارشنبه هفته گذشته در  محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين کارگاه، دکتر سلاورزي، سرپرست مديريت برنامه، بودجه، تحول و بهره روي دانشگاه، ضمن خيرمقدم به ميهمانان و حاضرين در اين کارگاه، با تأکيد بر لزوم آموزش مفاهيم بهره وري در تعاوني ها در شرابيط کنوني کشور و اهميت جايگاه تعاوني ها بعنوان يکي از بخش هاي سه گانه اقتصادي ايران، در کنار بخش دولتي و خصوصي، بويژه در جامعه عشايري کشور بعنوان يکي از اقشار تأثرگذار در سربلندي کشور به حوزه هاي سياسي و اقتصادي تأکيد نمودند.

در ادامه دکتر نعمت الله شيري و خانم دکتر مژگان خوشمرام از گروه کارآفريني و توسعه روستايي به تدريس پرداختند.