مجوز دوفصلنامه علمی –پژوهشی علوم سبزی ها اخذ گردید

مجوز دوفصلنامه علمي –پژوهشي علوم سبزي ها اخذ گرديد

مجوز دوفصلنامه علمي پژوهشي علوم سبزي ها بعنوان دومين مجله علمي و پژوهشي دانشگاه ايلام اخذ گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در راستاي توسعه علمي، آموزشي و پژوهشي دانشگاه ايلام و ترغيب اساتيد و دانشجويان دانشگاه به مقوله پژوهش و توليد علم، با پي گيري و رايزني هاي دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، مجوز دوفصلنامه علمي و پژوهشي علوم سبزي ها، بعنوان دومين مجله علمي و پژوهشي دانشگاه اخذ گرديد.

بنا به اين گزارش، دکتر محمد جواد زارع دانشيار دانشکده کشاورزي مدير مسئولي و دکتر مهدي صيدي دانشيار دانشکده سردبيري اين مجله را عهده دار هستند و دکتر عبدالکريم  کاشي استاد دانشگاه تهران، دکتر محمد حسين دانشور استاد دانشگاه رامين اهواز، دکتر محمد حسندخت استاد دانشگاه تهران، دکتر بهروز اسماعيل پور دانشيار دانشگاه محقق اردبيلي، دکتر رضا تبارکي دانشيار دانشگاه ايلام، دکتر جمال جوانمردي دانشيار دانشگاه شيراز، دکتر محسن خدادادي دانشيار پژوهشکده سبزي و صيفي موسسه تحقيقات علوم باغباني، دکتر ناصر علام زاده انصاري دانشيار دانشگاه شهيد چمران و دکتر علي اشرف مهرابي اولاد دانشيار دانشگاه ايلام اعضاي هيات هيأت تحريريه مي باشند.

اين گزارش مي افزايد، مجله علمي – پژوهشي علوم سبزي ها تمام جنبه هاي پژوهش و توسعه سبزي ها مانند ژنتيک، بهنژادي، سيتولوژي، ژنوميکس، زيست فناوري، متابوليسم، فيزيولوژي اکولوژي، کيفيت، فنون توليد، مديريت بيماري ها، مديريت آفات، مديريت پس از برداشت، بازاريابي و غيره را پوشش مي دهد.