سخنرانی علمی با موضوع اینترنت اشیاء در دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید

سخنراني علمي با موضوع اينترنت اشياء در دانشکده فني و مهندسي برگزار گرديد

سخنراني علمي با موضوع اينترنت اشياء و با حضور گسترده دانشجويان در دانشکده فني و مهندسي  برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي با همکاري و هماهنگي انجمن هاي علمي دانشجويي گروه مهندسي برق،  کامپيوتر و فناوري اطلاعات، سخنراني علمي با موضوع اينترنت اشياء با حضور اساتيد و جمع زيادي از دانشجويان دانشکده فني و مهندسي در سالن زنده ياد مهندس ثابتي برگزار گرديد.

ابتدا دکتر مظفر بگ محمدي استايار دانشکده فني و مهندسي سخنراني خود را با عنوان «کاربردها و چالش هاي رايانش fog در اينترنت اشياء» ارائه کرد و سپس دکتر مسعود باقلاني استاديار گروه برق که براي انجام فرصت مطالعاتي در کانادا حضور دارد به صورت آنلاين و از طريق ويدئو کنفرانس سخنراني خود را با عنوان «تکنولوژي سنسورهاي مايکروويو و سيستم هاي برداشت انرژي در کاربردهاي اينترنت اشياء» ايراد نمود.