انعقاد قرارداد مابین دانشگاه ایلام و بیمارستان کوثر برای ارائه خدمات به دانشجویان

انعقاد قرارداد مابين دانشگاه ايلام و بيمارستان کوثر براي ارائه خدمات به دانشجويان

به همت معاونت دانشجويي، قراردادي مابين دانشگاه ايلام و بيمارستان کوثر شهر ايلام براي ارائه خدمات به دانشجويان منعقد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، بنا به اعلام دکتر ميراب بالو سرپرست امور دانشجويي، با توجه به امکانات و کادر مجرب پزشکي و پرستاري بيمارستان کوثر ايلام، به همت معاونت دانشجويي و به منظور تکريم دانشجويان، قراردادي مابين دانشگاه ايلام و بيمارستان کوثر منعقد گرديد که دانشجويان عزيز دانشگاه مي توانند از خدمات اين بيمارستان در زمينه مراجعه به پزشک، نمونه گيري و آزمايش، نوار قلب، تزريقات و وصل سرم با تخفيفات 50 الي 100 درصدي استفاده نمايند.