همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه ایلام به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار گردید

به مناسبت هفته تربيت بدني، همايش پياده روي دانشگاهيان دانشگاه ايلام از محل مزار شهداي گمنام به طرف زمين چمن دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، همايش پياده روي دانشگاهيان دانشگاه ايلام، ساعت 30;8 صبح امروز از مقابل مزار شهداي گمنام به طرف زمين چمن دانشگاه برگزار گرديد.

در اين همايش که با حضور رئيس دانشگاه، معاونين، مديران، مدير تربيت بدني، اعضاي هيأت علمي، کارکنان و دانشجويان برگزار شد، شرکت کنندگان بر مزار شهداي گمنام دانشگاه حاضر شدند و با ذکر صلوات و فاتحه ياد شهداي گمنام دانشگاه را گرامي داشتند و پس از طي کردن مسير سازمان مرکزي، پروژه راه هاي دسترسي و خوابگاه هاي دانشجويي در زمين چمن دانشگاه حضور يافتند.

در  خاتمه اين همايش دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه ضمن گراميداشت هفته تربيت بدني و تشکر از حضور دانشگاهيان در اين همايش پياده روي، بر توسعه ورزش همگاني و قهرماني در دانشگاه ايلام تأکيد کرد.

در پايان اين مراسم از برندگان مسابقات ورزشي هفته تربيت بدني تقدير گرديد و از چهار نفر از حاضرين در همايش، که به سئوالات مطرح شده پاسخ درست را ارائه کردند؛ هدايايي اهداء شد.