هفتمین سوگواره شعر کردی، لری و لکی عاشورایی «شین» در دانشگاه ایلام برگزار گردید

هفتمين سوگواره شعر کردي، لري و لکي عاشورايي «شين» در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

در هفتمين سوگواره شعر کردي، لري و لکي عاشورايي «شين»، 14 نفر از شاعران استان، آخرين سروده‌ هاي خود را در سوگ سرور و سالار شهيدان سرودند.

به گزارش روابط عمومي، در آستانه ‌ي اربعين حسيني(ع)؛ هفتمين سوگواره شعر کردي، لري و لکي عاشورايي «شين»، با حضور دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر درويشي، معاون اقتصادي استانداري، دکتر شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي، آقاي قاسمي، رئيس حوزه هنري استان ايلام، مديران استاني، شاعران برجسته استان و جمع زيادي از دانشجويان و علاقمندان، شب گذشته در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در اين مراسم با دانشگاه ايلام، حوزه هنري ايلام و سازمان تبليغات اسلامي برگزار گرديد، دکتر علي‌اکبري، رئيس دانشگاه، از چنين مجالسي به عنوان «مجلس ارادت» نام برد و اظهار کرد: ارادت با حب و دل و عشق سر و سِر دارد و هر کسي  با قدم، قلم ، نذر، جان، نوحه و يا «شين» اين ارادت را نشان مي ‌دهد.

رئيس دانشگاه، افزود: شاعران نيز به زبان خود براي امام حسين (ع) و ياران باوفاي آن حضرت، عزاداري و نوحه ‌سرايي  و دل ‌ها را کربلايي مي‌ کنند.

دکتر علي اکبري، با تأکيد بر اينکه خوشبختانه اين سوگواره امسال با حضور همه‌ ي شاعران استان برگزار شد و زبان ‌هاي لکي و لري نيز به آن اضافه شد، تصريح کرد: با توجه به اينکه استان ايلام دروازه‌ ي عتبات عاليات است و افتخار ميزباني از زائران اباعبدالله(ع) را دارد، مايليم اين مراسم از سال آينده منطقه‌ اي و با حضور همه ‌ي شاعران کردي ‌گوي برگزار شود.

در ادامه، «محمد علي قاسمي» رئيس حوزه هنري استان ايلام، نيز ضمن قدرداني از زحمات و همکاري ‌هاي  دانشگاه ايلام در اجراي اين برنامه، از منطقه ‌اي شدن اين سوگواره استقبال کرد.

در اين مراسم «نعمت‌الله داوديان»، «محمدرضا رستم‌پور»، «سالم پوراحمد»، «سميه‌ مهري»، «محمد رضا رشيدي»، «لقمان اندوزي»، «عبدالصاحب استوار»، «حيدر حسيني»، «صادق عزيزي»، «نورمحمد ناصري»، «اسلام انصاري‌ فر»، «روح‌الله باقلاني»، «محمد علي قاسمي» و «فرهاد شاهمراديان» آخرين سروده‌هاي خود را تقديم سيد و سالار شهيدان و ياران باوفايشان کردند.

همچنين اجراي نوحه‌‌ ي فوکلور توسط «بهادر مرادخاني» و ني ‌نوازي «نورمحمد ناصري» در دستگاه همايون از ديگر برنامه‌ هاي اين سوگواره بود.