اطلاعیه مهم خدمات مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه

به استحضار دانشگاهيان عزيز مي رساند، از تاريخ 7 آبان ماه سال جاري، شناسه کاربري يکتا براي اشخاصي که آدرس پست الکترونيکي و کد ملي صحيح آنها در سامانه يکتا درج نگرديده باشد؛ غير فعال خواهد شد. همچنين از تاريخ 7 آبان ماه سال جاري اطلاع رساني دانشگاه، از طريق پست الکترونيکي دانشگاهي انجام مي گيرد و تغيير کلمه عبور شناسه يکتا نيز تنها از طريق پست الکترونيکي غيردانشگاهي امکان پذير مي باشد.

لازم به ذکر است امکان تغيير کلمه عبور توسط پيام کوتاه از دسترس خارج گرديده است و تنها از طريق پست الکترونيک ثبت شده در سامانه شناسه يکتا، ريست کلمه عبور امکان پذير خواهد بود.

جهت ويرايش يا اضافه کردن پست الکترونيکي غير دانشگاهي، شماره تلفن همراه و کد ملي  به قسمت تکميل مشخصات سامانه شناسه يکتا (uid.ilam.ac.ir (مراجعه نماييد.

آن دسته از کاربراني که پيش از اين اقدام به ثبت ايميل غيردانشگاهي خود نموده اند، لازم است تا با ورود به قسمت تکميل مشخصات سامانه شناسه يکتا (uid.ilam.ac.ir (نسبت به بررسي و تاييد پست الکترونيک خود اقدام نمايند.

رمز يکبار مصرف تنها براي سامانه هاي تحت وب قابل استفاده مي باشد و براي ارتباط با شبکه وايرلس دانشگاه کاربردي ندارد. کارشناسان مرکز فناوري دانشگاه از طريق سامانه پشتيباني دانشگاه (support.ilam.ac.irآدرس پست الکترونيکي support@ilam.ac.ir و شماره مستقيم 08459241246 (داخلي 246) جوابگوي سوالات و مشکلات شما هستند.  خواهشمند است از مراجعه حضوري حتي الامکان خودارري فرماييد.

راهنماي اتصال به شبکه دانشگاه براي تمامي دستگاه هاي رايج در سايت مرکز فناوري اطلاعات (itc.ilam.ac.ir)  موجود است.