افتتاح صندوق پژوهش و فناوری استان ایلام توسط معاون علمی و فناوری رئیس جمهور

افتتاح صندوق پژوهش و فناوري استان ايلام توسط معاون علمي و فناوري رئيس جمهور

با مشارکت و همکاري دانشگاه ايلام، پارک علم و فناوري استان، اتاق بازرگاني استان ايلام و فعالان بخش خصوصي، صندوق پژوهش و فناوري مانشت ايلام راه اندازي و با حضور معاون علمي و فناوري رئيس جمهور   افتتاح گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با حضور دکتر ستاري معاون علمي و فناوري رئيس جمهور، مهندس سليماني دشتکي استاندار ايلام، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ،دکترطاهرپور رئيس پارک علم وفناوري و جمعي از مسئولين استاني، صندوق پژوهش و فناوري مانشت ايلام با سرمايه گذاري مشترک دانشگاه ايلام، پارک علم و فناوري ايلام، اتاق بازرگاني استان ايلام و فعالان بخش خصوصي صبح ديروز افتتاح گرديد.

اين صندوق با اعتبار اوليه 15 ميليارد ريال و با هدف حمايت و ارائه تسهيلات ارزان قيمت و داراي تنفس  از طرح‌هاي نوآورانه و دانش‌ بنيان مستقر در مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه ايلام،  پارک علم و فناوري ايلام و  مخترعان و مبترکان ايلامي راه اندازي گرديد.

در جريان افتتاح اين صندوق معاون علمي و فناوري رياست جمهوري از اختصاص 30 ميليارد ريال و استاندار ايلام نيز از پرداخت 15 ميليارد ريال اعتبار به اين صندوق خبر دادند.

با راه اندازي اين صندوق يکي از حلقه هاي مفقوده اقتصاد دانش بنيان و مقاومتي در استان ايلام تکميل گرديد.