مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم پایه با حضور رئیس دانشکده ، معاون آموزش، مدیران گروه، اعضای هیئت علمی و دانشجویان جدید الورود دانشکده برگزار شد.

در  این مراسم دکتر انسیه قاسمیان رئیس دانشکده ضمن عرض تبریک بمناسبت قرار گرفتن دانشکده علوم پایه در رنکینک تایمز،  و خیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید، قبولی در دانشکده علوم پایه را به دانشجویان و خانواده هایشان تبریک گفته و این موفقیت را در سایه حمایت خانواده و تلاشهای خود دانشجویان عنوان کرد.
رئیس دانشکده  از آمادگی کامل دانشگاه در حمایت کامل و همه جانبه از دانشجویان و فراهم نمودن امکانات و شرایط لازم برای تحصیل با بهره گیری از دانش و  تجارب ارزنده  اساتید و دانشجویان برتر خبر داد و اظهار امیدواری کرد در سایه تلاش همه اعضا دانشکده، مسیر پرافتخار دانشکده علوم پایه ادامه خواهد یافت.

مراسم معارفه دانشجويان جديدالورود دانشکده علوم پايه با حضور رئيس دانشکده ، معاون آموزش، مديران گروه، اعضاي هيئت علمي و دانشجويان جديد الورود دانشکده برگزار شد.  مراسم معارفه دانشجويان جديدالورود دانشکده علوم پايه با حضور رئيس دانشکده ، معاون آموزش، مديران گروه، اعضاي هيئت علمي و دانشجويان جديد الورود دانشکده برگزار شد.  مراسم معارفه دانشجويان جديدالورود دانشکده علوم پايه با حضور رئيس دانشکده ، معاون آموزش، مديران گروه، اعضاي هيئت علمي و دانشجويان جديد الورود دانشکده برگزار شد.  مراسم معارفه دانشجويان جديدالورود دانشکده علوم پايه با حضور رئيس دانشکده ، معاون آموزش، مديران گروه، اعضاي هيئت علمي و دانشجويان جديد الورود دانشکده برگزار شد.