دانشجوی جوان فعال علمی

دانشجوی دکتری شیمی تجزیه دانشگاه ایلام به عنوان جوان برتر علمی سال 95 انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش وجوانان استان ایلام و در اجرای مصوبه سی و سومین جلسه شورای عالی جوانان، برای نهمین سال متوالی از جوانان فرهیخته و نمونه در قالب جشنواره استانی جوان برتر در حوزه های مختلف با هدف قدرشناسی از همت و اراده والای جوانان طی مراسم باشکوهی تجلیل شد. سوابق جوانان معرفی شده در حوزه¬های متفاوت علمی، هنری، اجتماعی، ورزشی و غیره در کمیته تخصصی مورد بررسی قرار گرفت و منتخبین با کسب امتیاز لازم جهت تجلیل به ستاد جشنواره معرفی شدند. لازم به ذکر است، هر ساله در این جشنواره از جوانان برتر در شاخص¬های مختلفی از جمله شاخص شهید جوان، جوان فعال قرآنی، جوان فعال علمی، جوان طلبه و مبلغ، جوان دانشجو، جوان با توانایی خاص، جوان مبتکر و مخترع، جوان خبرنگار، جوان کارآفرین، جوان کشاورز، جوان سرباز، جوان امدادگر، جوان فعال در امور مساجد و جوان ورزشکار با اهداء تندیس و لوح سپاس تجلیل می گردد.
نهمین جشنواره تجلیل از جوانان برتر ایلام  به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر‌ (ع) و هفته جوان، با حضور مقامات ارشدی استان و جناب آقای کاظم زاده نماینده مردم حوزه جنوب استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد و خانم فائزه شه دوست فرد، دانشجوی دکتری شیمی دانشگاه ایلام به عنوان جوان فعال علمی در سال 95 انتخاب شد. شایان ذکر است این دانشجوی نمونه دانشگاه ایلام فعالیت های متعددی از جمله انتشار مقالات ISI، چاپ کتاب، ثبت اختراع، داوری چندین کنفرانس ملی و بین المللی را در رزومه علمی خود دارد.
روابط عمومی دانشکده این موفقیت را به ایشان و جامعه دانشگاه تبریک عرض می‌نماید.

دانشجوي جوان فعال علمي دانشجوي جوان فعال علمي