کسب دو مقام علمی در دهمین جشنواره ملی حرکت توسط انجمن علمی گیاهپزشکی

در دهمین جشنواره ملی حرکت، انجمن علمی گیاه پزشکی حائز دو رتبه شایسته تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دهمین جشنواره ملی حرکت با حضور دانشگاه های سراسر کشور  به مدت سه روز از تاریخ 96/10/6 لغایت 96/10/8 به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، که انجمن  علمی گیاه پزشکی دانشگاه در بخش فضای مجازی و فعالیت علمی خلاقانه، حائز رتبه شایسته تقدیر شد.

در این جشنواره که بخش نمایشگاهی آن به مدت سه روز برگزار شد، دانشگاه ها برای نشان دادن فعالیت انجمن های علمی دانشجویی خود و جلب نظر هیات داوران، اقدام به برگزاری برنامه های مختلف نمودند، که غرفه انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علاوه بر رشد چشمگیر در فضاسازی داخلی غرفه، اقدام به برگزاری برنامه های جانبی از جمله کلاس های آموزشی نرم افزارهای مهندسی، آزمایش های ویژه دانشجویان رشته شیمی، مسابقه بهترین عکس از غرفه دانشگاه، مسابقه ps 2017، مسابقه آقای گزارشگر، طراحی کاریکاتور آنلاین از چهره افراد، مسابقه دومینو، آتش بازی و... نمود.

استاد مشاور انجمن: دکتر مجید میراب بالو

دبیر انجمن: خانم فاطمه چراغ خانی (دانشجوی سال سوم کارشناسی گیاهپزشکی)

کسب دو مقام علمي در دهمين جشنواره ملي حرکت توسط انجمن علمي گياهپزشکي