En Ar

اعضا هیات علمی صنایع غذایی

دکتر هدایتعلی ورهرام (مدیرگروه)

  • استادیار(بهداشت مواد غذایی گرایش میکروب شناسی مواد غذایی)
  • دکتری حرفه ای: دامپزشکی، دانشگاه تهران، 1370
  • دکتری تخصصی: بهداشت مواد غذایی، دانشگاه شیراز، 1385
  • زمینه های پژوهشی مورد علاقه: میکروبیولوژی و نگهداری گوشت، استفاده از گیاهان دارویی در صنایع غذایی
  • پست الکترونیک: h.varahram@ilam.ac.ir


  • دکتر محمدیار حسینی

  • استادیار(علوم و صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی)
  • کارشناسی: علوم و صنایع غذایی، دانشگاه صنعتی اصفهان، 1383
  • کارشناسی ارشد: مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، 1387
  • دکتری تخصصی: علوم و صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی، دانشگاه ارومیه،1394 
  • زمينه هاي پژوهشي مورد علاقه: رئولوژی مواد غذایی - کنترل کیفیت مواد غذایی-  واحدهای تولیدی آبمیوه، آب معدنی و نوشابه.
  • پست الکترونيک: m.hosseini@ilam.ac.ir


سمیه عزیزنیا

  • مربی (مهندسی علوم و صنایع غذایی)
  • کارشناسی: علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شهید چمران اهواز، 1383
  • کارشناسی ارشد: مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه، 1385
  • زمينه هاي پژوهشي مورد علاقه: علوم و صنایع غذایی
  • پست الکترونيک: S.aziznia@ilam.ac.ir


شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها