En Ar

اولين گروه دانشجويان کارشناسي ارشد بين المللي دانشگاه ايلام فارغ التحصيل شدند.

سه نفر از دانشجويان کارشناسي ارشد رشته زبان و ادبيات فارسي در تاريخ 31 شهريور ماه سال جاري با درجه عالي از پايان نامه هاي  خود دفاع کردند.

بررسي تطبيقي اسم و ضمير در زبان فارسي و کردي کرمانجي (گويش باديني)

توسط:پرور عبدالعزيز عمر              استاد راهنما:دکتر محمد‌تقي جهاني         استاد مشاور: دکتر عليرضا شوهاني

بررسي ضرب المثل هاي بکار رفته در ديوان توفيق احمد حمزه(پير مرد) و تطبيق آنها با معادل فارسي

توسط:ديمن محمد صالح               استاد راهنما:دکتر محمد‌تقي جهاني         استاد مشاور: دکتر عليرضا شوهاني

تاثير شعر سعدي بر شعر نالي

توسط:سمکو رحيم کريم          استاد راهنما:دکتر عليرضا شوهاني         استاد مشاور: دکتر رحمان ذبيحي

دکتر حسين مهدي زاده معاون محترم پژوهشي با حضور در اين جلسه ضمن تشکر از اعضاي محترم هيات علمي گروه زبان و ادبيات فارسي به دليل تلاشي که در به ثمر رساندن اين پايان نامه ها و انتخاب موضوعات خوب و اثربخششان، اين موفقيت را به دانشجويان فارغ التحصيل تبريک گفته و براي آنها آرزوي موفقيت کرد.

اولين گروه دانشجويان کارشناسي ارشد بين المللي دانشگاه ايلام فارغ التحصيل شدند. اولين گروه دانشجويان کارشناسي ارشد بين المللي دانشگاه ايلام فارغ التحصيل شدند. اولين گروه دانشجويان کارشناسي ارشد بين المللي دانشگاه ايلام فارغ التحصيل شدند. اولين گروه دانشجويان کارشناسي ارشد بين المللي دانشگاه ايلام فارغ التحصيل شدند. اولين گروه دانشجويان کارشناسي ارشد بين المللي دانشگاه ايلام فارغ التحصيل شدند.